Velkommen til Boldreel.net
Boldreel-slægtens hjemmeside

Forord

Jens Christian Boldreel
Anders Boldreel
Jens Carl E. Boldreel
Bonne Mikal Boldreel
Alfred Marius Boldreel

Niels Carl Boldreel
  1. Julia Aurora

  2. Fernando Christian

  3. Rosalia Kirstine

  4. Nicolas Jacinto

  5. Juan (Hans)
Ordbog
Kontakt

Nicolas Jacinto Boldreel

Nicolas Jacinto BoldreelDen 3. juli 1922. bliver sønnen Nicolas Jacinto Boldreel - (Nicolas = Niels) født i Cascallares i Argentina, og døbt i Socieded protestisk Kirke Del Syd Tandil Argentina den 15. oktober 1922 - i familien kaldet ”Jacinto” (J udtales K).

Søn af:
Faderen smed Niels Karl Jensen Boldreel og moderen Karen Marie Petersen 33 år.

Faddere:
– jeg har på nuværende tidspunkt ikke oplysning om faddere.

Den danske kirke i Tandil Argentina Danske Kirke Tandil
Ved fødselen boede familien i Cascallares i Argentina.

Nicolas Jacinto Boldreel er født Boldreel, da nanveændringen kom ved kongelig bevilling af 21. juli 1905 – Christian den IX.

Jacinto gik i skole i Cascallares indtil 1932, hvor de rejste hjem til Danmark.

Børnene 1923 i Argentina Børnene 1928 i Argentina
Børnene i Argentina til venstre 1923 og til højre 1928
1923 - stående Rosalia og Fernando - siddende Julia og Jacinto
1928 stående fra venstre Rosalia, Julia og Fernando samt siddende JacintoBørnene 1923 i Argentina
Børnene 1923 i Argentina.
Fra venstre Julia, Jacinto, Rosalia, Farnando
og en kammerat - Frederik Larsens SønDen 4. maj 1932 kommer hele familien hjem til Danmark, fordi mormor, Mette Pedersen, fylder 80 år det år, måske netop den 4. maj.
Det var noget af en rejse, 14 dage på Atlanterhavet, inden skibet anløb en europæisk havn, for at slutte i Hamburg.
Der var 3 klasser på skibet, 3. klasses passagerer boede fortrinsvis på dækket. Enkelte passagerer overlevede ikke rejsen, døde undervejs og blev begravet i havet.

Skibet som de sejlede / krydsede Atlanterhavet  i 1932
Skibet som de sejlede / krydsede Atlanterhavet i 1932Så vidt vides, var det meningen at familien skulle tilbage til Argentina igen – ikke bekræftet – men faktum er, at de blev i Danmark.

Familien ankom med tog til Århus H, blev indlogeret en kort tid hos farbroderen Jens Carl Edelfort Boldreel på "Søbo" Lindevangsvej 12 Risskov, inden de slog sig ned i Snoghøj ved Fredericia, og faderen Niels Carl fik arbejde som smed på Lillebæltsbroen. Det var ret kort tid familien boede i Snoghøj, og Niels Carl arbejde på Lillebæltsbroen – det var for koldt for Niels Carl. at arbejde som smed på broen i åbent farvand. – han var jo vant til andre temperatur i Argentina.

De flyttede til Brandstrup / Hesselballe ved Hjortshøj lidt Nord for Århus, og flyttede dertil den 19. december 1932.
Her boede de på en lille landejendom, drev et almindeligt dansk blandet landbrug – dog med nogen vægt lagt på høns og ægproduktion.


Nicolas Jacinto er konfirmeret den 4. april 1937 i Hjortshøj Kirke

Hjortshøj Kirke Hjortshøj Kirke
Rosalia, Fernando, Nicolas Jacinto og Julia
Fra venstre Rosalia, Fernando, Nicolas Jacinto og Julia – måske foto fra konfirmation.Nicolas Jacinto, kom i lære som gartner, og blev uddannet hos gartner Bomholdt i Skødstrup lidt nord for Århus. Han var også på gartner fagskole på Beder Havebrugsskole lidt syd for Århus.

Efter endt gartner uddannelse, drev Nicolas Jacinto et frilands gartneri i Bjørnkær sammen med forældrene. Gartneriet, der lå mellem Sabro og Lading på rute 26 nordvest for Århus, havde de købt og flyttede dertil den 15. september 1941.

Gartneriet i Bjørnkær .
Frilandsgartneriet i Bjørnkær .De fremavlede planter og afgrøder til salg på GASA Auktion i Århus, de kørte til Århus hver morgen med friske afgrøder på hestevogn – endvidere havde de et privatsalg af udplantningsplanter i nærområdet fra salgsvogn, ligeledes fra hestevogn.

Nicolas Jacinto var aktiv i ungdomsforeningerne i Lading, han var blandt andet med i gymnastik foreningen. Gymnastikforeningen lavede også et arrangement til fastelavn – ”sluppen” som Nicolas Jacinto deltog i.

Sluppen i Lading .
Nicolas Jacinto med sluppen – øverst i billedet med sværet i hånden.

Niels Karl og Karen Marie 28 års bryllupsdag
Ved Niels Carl og Karen Marie 25 års bryllupsdag,
Den 4. maj 1942 – Karen Marie og Niels Carl Boldreels sølvbryllup i Bjørnkjær.
Siddende forrest sølvbrudeparret,
stående bagest fra venstre Nicolas Jacinto, Rosalia, Julia, Tove og Fernando

.

Niels Karl og Karen Marie 25 års bryllupsdag
Ved Niels Carl og Karen Marie 25 års bryllupsdag,
Den 4. maj 1942 – Karen Marie og Niels Carl Boldreels sølvbryllup i Bjørnkjær.
Siddende forrest sølvbrudeparret, pigen ståede ved Niels Carl, er Margot Boldreel
datter af Niels Robert Boldreel - Bonne og Clara's adoptiv søn
stående i første række, herren yderst med cigar er en bror til Niels Carl,
men hvem kan måske være Alfred Marius,
derefter følger Selma, Amanda, Nicolas Jacinto, Tove, Rosalia, Julia, Jens Christian, Ane Marie,
og skjult bag hende måske Robert, Bonne, og yderst til højre Fernando

.
Familie foto fra omkring 1947
Familie billede fra midt i 40’erne - formentligt omkring 1947.
Stående fra venstre Aage, Jacinto, Julia og Fernando.
Siddende Rosalia, Marie, Niels Carl og Tove
På skødet Bent, Carlo og Connie.Den 1. juli 1950 bliver Nicolas Jacinto gift med Elna Christense Gregersen, borgerlig vielse på Århus Rådhus..

Elna Christense Gregersen er født den 18. maj 1925 i Balle på Djursland, datter af arbejdsmand og daglejer Kristen Antonius Gregersen og hustru Kirstine Karoline Karlsen, og døbt i Rosmus Kirke.

Faderen Kristen Antonius Gregersen er født 30. april 1890 i Overgade 10 Ebeltoft, moderen Kirstine Karoline Karlsen er født 09. november 1889 – i Balle på Djursland parret var viet i Rosmus Kirke 3. november 1912.Rosmus Kirke Djursland Rosmus Kirke

Elna var mellemste af 9 søskende, øvrige søskende var:

Karen Marie Gregersen, født 6. november 1913.
Jens Peter Christian Gregersen, født 16. november 1915.
Inger Margrethe Gregersen, født 14. april 1918..
Anna Elisabeth Gregersen, født 13. november 1919.
Minna Doris Gregersen, født 3. december 1921.
Svend Aage Gregersen, født 6. marts 1928.
Knud Asger Gregersen, født 2. november 1929.
Poul Erik Gregersen, født 11. marts 1933


Elna gik i skole i Balle skole, og blev konfirmeret den 01. oktober 1939 i Rosmus Kirke.

Hun fik aldrig en faglig uddannelse, men kom ret hurtigt ud at tjene i huset hos familier dels på hjemegnen, men også i København og Århus – herunder både hos en fiske eksportør og en orlogskaptajn.
Da hun mødte Nicolas Jacinto, havde hun plads på studenterhjemmet i Århus..

Ægteparret Nicolas Jacinto Boldreel og Elna Christense Boldreel får 2 børn:

Niels Erik Boldreel født den 1. december 1950 på Fødselsstiftelsen i Århus.
Sten Karl Boldreel født den 4. november 1956 på Fødselsstiftelsen i Århus.Elna og Jacinto nygifte 1950
Nicolas Jacinto og Elna Christense – nygifte i 1950.Efter brylluppet flyttede Elna ind på gartneriet i Bjørnkær, til familien Boldreel.

Et kraftigt haglvejr i sommeren 1951 ødelagde afgrøderne totalt og nærmes ruinerede familien, og Nicolas Jacinto, med familie måtte flytte til Århus og tjene til dagen og vejen der.

De fik en lejlighed på førte salen i et rækkehus byggeri på Thyregodsvej 41 i Åbyhøj – her boede de kun meget kort – for ejeren af rækkehuset Christian Pedersen solgte huset efter kun 14 dage, så familien måtte flytte igen.
Det var ikke nemt at finde bolig i Århus i 1950’erne, bolig mangelen var meget stor – så familien boede rundt omkring i byen, flyttede ret tit efter en bedre og større bolig – den nøjagtige rækkefølge kendes ikke helt – men Montanagade 29 hos vognmand Ravn, måske også i Jægergårdgade, desuden i et havehus i Møllevangen, inden det i 1953 blev i Høeg Guldbergsgade 103 hvor de drev en grøntforretning på hjørnet af Samsøgade og Høeg Guldbergsgade.

Da de flyttede til Århus, fik Jacinto arbejde på GASA, men var så uheldig at komme til skade. Han faldt gennem et råddent trædæksel til en affald skakt, og lå nogen tid på sygehuset med kraftig hjernerystelse og dårlig ryg.

Det var Elna som drev forretningen, medens Jacinto købte ind på GASA og havde sin egen forretning han solgte frisk grønt fra en ladcykel i byens gader.

De måtte afhænde grønt forretningen i Samsøgade i 1954/55, da den ikke kunne indbringe et overskud.

Herefter flyttede de til Sønder Alle 17 Århus.

Jacinto fik arbejde på gartneriet Belgrano på hjørnet af Vibyvej og Tousvej i Åbyhøj – hos gartner Jensen – dette arbejde var ikke fast hele året – og en del af tiden (især om vinteren) havde Jacinto arbejde på maskinfabrikken Ferro Teknik ligeledes i Åbyhøj – den var ejet af en broder til fru Jensen på gartneriet.

Jacinto havde en forkærlighed for at dyrke og drive grønt, så de erhvervede sig en kolonihave i haveforeningen Moselunden i Hasle (Århus V) – det var en lejet grund. Der kom ret hurtigt et lille hus på grunden, som hen ad vejen blev udvidet nogle gange.
Havehuset var også sommerbolig for familien i flere år.

I 1957 flyttede familien, som nu var blevet til 4 personer, til Ny Munkegade 40 B.

Jacinto fik i 1957 fast arbejde på Århus Maskinfabrik Søren Frichsvej Århus/Åbyhøj – først i maler afdelingen, siden i gården med forsendelser indlednngsvis som opstropper mand til kranarbejdet for at læsse og lodse lastbilerne – siden hen som kranfører.

Jacinto var meget vellidt på sit job – havde flere tillidsposter – kasserer i faglig klub på maskinfabrikken og sikkerhedsrepræsentant for kollegerne.

I 1960 fik familien lyst til selv at eje bolig, de købte ejendommen Fredriks Alle 36, og flyttede hertil i august 1960.. Det var en 3 etagers ejendom med lille forhave og baghave – haven lå meget i skygge af nabo husene og kunne ikke bruges til at dyrke grøntsager, så kolonihaven beholdt familien.

Det var en stor økonomisk mundfuld familen lavede, da de købte ejendommen Frederiks Alle 36 – Elna tog rengøringsjob på kontorer – et morgenarbejde – dels på Saboes Fabrikker og dels på advokatkontor i Århus midtby, for at bidrage til husholdningen.

I 1964 blev ejendommen solgt til Mejerikontoret, som var i akut pladsmangel for udvidelse af administrations kontoret for dansk mejeribrug – de købte en helt stribe ejendomme i kvarteret for at rive dem ned og bygge nyt kontorhus..

1. maj 1964 flyttede de til Tousvej 41, Åbyhøj – en dejlig 2 familiers villa fra 1923 med en brugbar have – så kolonihaven i Moselunden blev solgt i 1965.

Ejendommen Tousvej 42 blev ombygget og restaureret af flere omgange - og familien boede her til sommeren 1984.

Efter Elna Boldreel blev enke, flyttede hun til en mindre andels lejlighed på Chr. Winthersvej 29 Århøj, her boede hun til sin død i 1994.Nicolas Jacinto Boldreel dør den 24. september 1983, 61 år gammel - begravet fra Åby Sogn og på Åbyhøj Kirkegaard 29. septenber 1983.
Elna Kristense Boldreel dør den 28. januar 1994, 68 år gammel - begravet fra Åby Sogn og på Åbyhøj Kirkegaard 3. februar 1994.

N J Boldreel Dødsannonce 1983 Elna Boldreel Dødsannonce 1994
Nicolas Jacinto Boldreel og Elna Boldreel dødsannoncer
Århus Stiftstidende september 1983 og januar 1994Åbyhøj Kirke Åbyhøj Kirke


Niels Erik BoldreelDen 1. december 1950 blev sønnen Niels Erik Boldreel født i på F. I. J. Århus og døbt i Lading Kirke 26. december 1950.

Søn af:
Gartner Nicolas Jacinto Boldreel og hustru Elna Christense Gregersen – 25 år.

Faddere:
Moderen bar barnet. Skrædder Herluf Pedersen og hustru Anna, Randersvej 32 Århus, samt faderen.

Ved fødsel boede familien på gartneriet i Bjørnkær ved Viborgvej rute 26 mellem Århus og Hammel…

Lading Kirke Lading KirkeNiels Erik boede på gartnereiet det første halve år, frem til sommeren 1951, hvor et uvejr "haglbyge" ødelagde afgrøderne på gartneriet, og familien måtte rejse til Århus i hast, da eksistens grundlaget for 2 familier på gartneriet var væk.

Familien boede først i Åbyhøj, i en lejlighed på førte salen i et rækkehus byggeri på Thyregodsvej 41 – her boede de kun meget kort – for ejeren af rækkehuset Christian Pedersen solgte huset efter kun 14 dage, så familien måtte flytte igen.
Det var ikke nemt at finde bolig i Århus i 1950’erne, bolig mangelen var meget stor – så familien boede rundt omkring i byen, flyttede ret tit efter en bedre og større bolig – den nøjagtige rækkefølge kendes ikke helt – men Montanagade 29 hos vognmand Ravn, måske også i Jægergårdgade, desuden i et havehus i Møllevangen, inden det i 1953 blev i Høeg Guldbergsgade 103, 1954 i Sønder Alle 17, 1957 i Ny Munkegade 40B, 1960 i Frederiks Alle 36 og fra 1964 igen i Åbyhøj på Tousvej 41.


Niels Erik startede i skole i sommeren 1958, 1. og 2 klasse i Nørrebrogades Skole i Århus - fra sommeren 1960 3. til 6. klasse i Brobjergskolen i Århus.
Brobjergskolen var lige blevet sammenlagt fra pigeskolen Frederiks Alle skole, og drengeskolen Valdemarsgades skole.

Fra sommeren 1964 i 7. og 8. klasse på Gammelgårdsskolen i Åbyhøj.

Niels Erik havde eftermiddagsjob, for at tjene lommepenge - først med avisrute ved Turistkiosken Dalgas Avenue, medens de boede på Frederiks Alle.

Senere i Åbyhøj hos gartner Kjeldbjerg og Stenum Bogtyrk/Åbyhøj Ugeavis, da familien var flyttet til Åbyhøj...

Niels Erik Boldreel er konfirmeret den 10. oktober 1965 i Åbyhøj Kirke

Åbyhøj Kirke Åbyhøj Kirke
Niels erik gik ud af skolen, med en 8. klasse afgangseksamen i 1966.

Niels Erik kom i mesterlære i fotohandel - først hos Mimosa Foto på Store Torv, for at færdiggøre uddanelsen hos Krüger Foto, Nørregade 36 i Århus.


Den 1. februar 1971 bliver Niels Erik indkaldt til aftjene sin værnepligt ved Flyvevåbnet - startede som rekrut i Karup, senere på sergnetskole i Værløse, for igen at vende tilbage Karup som sergent. Først på rekrutskolen, hvor han uddannede et hold rekrutter, senere uddanne menige i Stationseskradillen i Karup.

Niels Erik hjemsendes fra militærtjeneste den 31. oktober 1972..

I efteråret 1971 flyttede Niels Erik til Ikast, til sin kæreste Edith Mariane Kristensen.

Efter hjemsendelse havde Niels Erik en kort tid arbejde i tekstilbrachen i Ikast - blandt andet som strikker på "Comet", en tekstilfabrik der blandt andet lavede Sømandstrøjer til Dealls Varehus.
Niels Erik fortsatte sin handelskarrie som køkken- og hvidevaresælger hos Herning El-udstyr samt Hammerum El-frorretning.

Da byggekrisen kradsede første gang i midten af 1970'erne, skiftede Niels Erik branche, blev lager ekspedient hos Special Pædagogisk Forlag i Herning.

Den 1. januar 1978 blev Niels Erik opsøgende sælger, startede som juniorsælger i Alusol Baldakiner og Markiser i Virklund ved Silkeborg.
Et job og branche som Niels Erik var ansat i frem til 31 maj 2014, hvor han gik på efterløn - en overgang som salgschef og nu seniorsælger - firmaet hedder i dag Alux Sun & Safe og Niels Erik havde en periode salgsansvaret for projekt solafskærmning..


Niels Erik havde ikke glemt sin gamle foto uddannelse, gennem 15 år fornøjelsen undervise 14-18 årige i fotolære på Ikast Ungdomsskole.

Niels Erik har fulgt drengene i deres hobbies og intereser - blandt andet hjulpet Thomas med bygge en Folkeracer bil, samt serviceret i "pitten" ved racerløb på Nørlundbanen i Ikast.

Peter spillede fodbold i Ikast FS - her blev Niels Erik holdleder samt hjælpetræner i ungdomsafdelingen - gennem ca. 10 år også som "Crew" ved weekend fodboldstævne i Ikast - Ikast Cup - tidligere hed det Profil Optik Cup under Ikast FS.

Niels Erik har også været med i forældrearbejdet i børnehave og fritidshjem - medvirkende til Østbyens Fritidshus blev etableret..

Der er også blevet tid til dyrke egne interesser - det er mest blevet til fysiske aktiviteter, herunder Hærvejsmarch 10 gange, folkedans, svømning, badminton, skiløb og senest golf boldene.

Men også ferier og rejser til spændende steder i hele verden - herunder en tur til Sydamerika, blandt andet set hvor familien boede på Pampassen i Argentina...

Der har også været andre spændende rejser, temaet er oplevelser ikke så meget "stå på ryggen tur" - herunder trekking på Inkastien i Peru, sejle på Amazonas, sejle i sivbåd på Titika Søen i 4500 meters højde over havet, trekking i Den gyldne Trekant i Thailand, rundtur i New Zealand, Taiwan, Nepal, Ukranie, Safari i Tanzania og Kenya, Færøerne og senest rundtur i Kina, blandt andet vandre på Muren og sejle på Yangtze floden..

Den 11. december 1971 bliver Niels Erik Boldreel gift med Edith Mariane Kristensen, i Jelling Kirke.

Jelling Kirke Jelling Kirke


Edith Mariane Kristensen er født den 17. februar 1951 i Styvel mellem Jelling og Givskud, datter af gårdejer Svend Aage Kristensen og hustru Marie Kathinka Kuhlmann Olesen, og døbt 11. marts 1951 i Isenvad Kirke.

Faddere:
Gårdejer Svend Nygaard Olesen og hustru Ruth. Cecilie Kristine Nygaard Olesen.

Ved fødsel boede familien på gården i Styvel, rute 18 Herningvej 27 Jelling…

Svend Aage Kristensen er født den 24. oktober 1925 i St. Nørlund i Ikast Sogn, Hammerum Herred, søn af Emil Jens Kristian Kristensen, født 24. juni 1889 Voulund, Kølkær Sogn, Hammerum Herred og Maren Sandfeldt Jensen, født 07. april 1885 i Hedegaard, Ejstrup Sogn, Vrads Herred.
- - - Marie Kathinka Kuhlmann Olesen er født 05. november 1923 i Nygaard ved Ejstrupholm, Vrads Herred, datter af Søren Olesen, født 10. december 1892 i Lille Nørlund i Ikast Sogn, Hammerum, Herred og Ane Kantinka Augusta Jensen, født 07. juli 1895 i Overisen i Ikast Sogn Hammerum Herred. - parret er viet i den 4 februar 1950 - måske i Isenvad Kirke.

Edith's far Svend Aage Kristensen, yngste af 4 søskende, øvrige søskende var:

Dagny Magdalene Kristensen, født 03. november 1912.
Lilly Kristensen, født 24. juli 1915.
Emma Kristensen, født 18. oktober 1922.


Edith's mor Marie Kathiinka Kuhlmann Olesen, mellemste af 9 søskende, øvrige søskende var:

Oluf Emil Nygaard Olesen, født 17. oktober 1918.
Ove Immanuel Nygaard Olesen, født 04. januar 1920.
Martha Katinka Nygaard Olesen, født 03. februar 1922.
Laura Jenny Nygaard Olesen, født 15. februar 1926.
Cecilie Kristine Nygaard Olesen, født 21. november 1929.
Svend Egon Nygaard Olesen, født 08. marts 1932.
Holger Arne Skov Olesen, født 17. juni 1933.
Ejgild Laurids Skov Olesen, født 16. februar 1936.


Edith er ældste af 5 søskende - øvrige søskende er:

Conny Sandfeldt Kristensen, født 12. juli 1953.
Jens Erik Kristesen, født 09. marts 1955.
Finn Kristesen, født 26. oktober 1957.
Jytte Sandfeldt Kristesen, født 18. januar 1963.Edith Mariane Kristensen er konfirmeret den 09. april 1965 i Jelling Kirke.


Ægteparret Niels Erik Boldreel og Edith Mariane Kristensen får 2 børn:

Thomas Boldreel født den 31. juli 1978 i Herning og døbt 10. september 1978 i Isenvad Kirke, Ikast.

Peter Boldreel født den 23. juli 1981 i Herning og døbt 02. august 1981 i Isenvad Kirke, Ikast.Thomas BoldreelThomas Boldreel født den 31. juli 1978 på Herning Centralsygehus, og døbt i Isenvad Kirke 10. september 1978.

Faddere:
Jens Pedersen og hustru Conny, Gadbjerg. Sten Karl Boldreel og hustru Pia, Thorsager.

Ved fødsel boede familien på Torneåvej 42, 7430 Ikast.

Isenvad Kirke ved Ikast Isenvad Kirke
Thomas Boldreel er konfirmeret den 10. maj 1992 i Ikast Kirke.

Ikast Kirke Ikast Kirke
Den 11. august 2007 bliver Thomas Boldreel gift med Kristina Danielsen - døbt Joensen i Brande kirke.

Brande Kirke Brande KirkeKristina Danielsen er født Joensen den 17. februar 1978 - på Sct. Joseph Hospital i Esbjerg, datter af fisker Dánjal Johan Danielsen og hustru Oddvør Joensen, døbt 09. Juli 1978 Bryndum Kirke.

Faddere:
Ikke oplyst.

Dánjal Johan Danielsen er født 26. maj 1950 på Færøerne, og Oddvør Joensen er født 21. marts 1955, på Færøerne - parret er viet i Esbjerg 24 Juli 1981.

Kristina Danielsen er konfirmeret den 17. maj 1992 i Gesing Kirke, Esbjerg.Bryndum Kirke Bryndum KirkeÆgteparret Thomas Boldreel og Kristina Danielsen får 2 børn:

Mathias Boldreel født den 24. februar 2003 i Esbjerg og døbt 18. maj i Gesing Kirke, Esbjerg.

Magnus Boldreel født den 29. november 2006 i Esbjerg og døbt 18. marts 2007 i Brande Kirke.


Mathias BoldreelDen 24. februar 2003 blev sønnen Mathias Boldreel født Esbjerg Sygehus og døbt i Gesing Kirke Esbjerg 18. maj 2003.

Søn af:
Thomas Boldreel og hustru Kristina Danielsen – 25 år.

Faddere:
Peter Boldreel og Janne Flindt. Maria Danielsen. Lena Danielsen. Faderen bar barnet.

Ved fødsel boede familien Havrevangen 3 Esbjerg. …

Mathias er konfirmeret den 6. maj 2018 i Brande kirke.
Gesing Kirke ved Esbjerg Gesing Kirke


Magnus BoldreelDen 29. november 2006 blev sønnen Magnus Boldreel født Esbjerg Sygehus og døbt i Brande Kirke 18. marts 2007.

Søn af:
Thomas Boldreel og hustru Kristina Danielsen – 28 år.

Faddere:
Peter Boldreel og Janne Flindt. Maria Danielsen. Lena Danielsen. Moderen bar barnet.

Ved fødsel boede familien Brandlundvej 3 Brande. …

Magnus er konfirmeret den 23. august 2020 i Brande kirke.

Brande Kirke Brande Kirke
Peter BoldreelPeter Boldreel født den 23. maj 1983 på Herning Centralsygehus, og døbt i Isenvad Kirke 02. august 1983.

Faddere:
Sten Karl Boldreel og hustru Pia Risskov. Jytte Kristensen.

Ved fødsel boede familien på Torneåvej 42, 7430 Ikast.

Isenvad Kirke ved Ikast Isenvad Kirke
Peter Boldreel er konfirmeret den 30. april 1995 i Ikast Kirke.

Ikast Kirke Ikast KirkeDen 29. august 2009 bliver Peter Boldreel gift med Janne Flindt Prytz Christensen i Lindelse kirke, Langeland.

Lindelse Kirke, Langeland Lindelse Kirke


Janne Flindt Prytz Christensen er født den 18. december 1982 - Sindal Kommune, datter af Geert Christensen og hustru Gitte Flindt Prytz Madsen, døbt 27. marts 1983 i Astrup Kirke, Vensyssel

Faddere:
Ikke oplyst.

Geert Christensen er født 20. december 1953 i Fredericia, og Gitte Flindt Prytz Madsen er født 15. december 1956 på Rudkøbing, Langeland - parrret er viet i Chreistians Kirke Fredericia 18. august 1979.


Astrup Kirke Sindal Astrup KirkeÆgteparret Peter Boldreel og Janne Flindt Prytz Christensen får 3 børn:

Anton Flindt Boldreel født den 22. juli 2005 i Århus og døbt 18. september 2005 i Nørre Bjert Kirke, Kolding.

Aske Flindt Boldreel født den 07. maj 2008 i Kolding og døbt 07. september 2008 i Søndermarkskirken, Vejle.

Emil Flindt Boldreel født den 07. maj 2008 i Kolding og døbt 07. september 2008 i Søndermarkskirken, Vejle.

Marie Flindt Boldreel født den 05. september 2013 i Kolding og døbt 8. december 2013 i Vinding kirke, Vejle.

Anton Flindt BoldreelDen 22. juli 2005 blev sønnen Anton Flindt Boldreel født på Skejby Sygehus Århus og døbt i Nørre Bjert Kirke 18. september 2005.

Søn af:
Peter Boldreel og hustru Janne Flindt Christensen – 23 år.

Faddere:
Thomas Boldreel, Christian Christensen. Anders Christensen. Magnus Christensen.

Ved fødsel boede familien Vester Ringgade 66, Århus. …

Nørre Bjert Kirke, Kolding Nørre Bjert KirkeAnton er konfirmeret den 6. september 2020 i Mølholm kirke Vejle.


Aske og Emil Flindt BoldreelDen 07. maj 2008 blev sønnen Aske Flindt Boldreel født på Kolding Sygehus og døbt i SøndermarksKirken Vejle 07. september 2008.

Søn af:
Peter Boldreel og hustru Janne Flindt Christensen – 26 år.

Faddere:
Thomas Boldreel, Christian Christensen. Anders Christensen. Magnus Christensen.

Ved fødsel boede familien Høegh Hagensvej 4 Vejle. …

Den 07. maj 2008 blev sønnen Emil Flindt Boldreel født på Kolding Sygehus og døbt i SøndermarksKirken Vejle 07. september 2008.

Søn af:
Peters Boldreel og hustru Janne Flindt Christensen – 26 år.

Faddere:
Thomas Boldreel, Christian Christensen. Anders Christensen. Magnus Christensen.

Ved fødsel boede familien Høegh Hagensvej 4 Vejle. …Søndermarks Kirke, Vejle Søndermarks KirkeMarie Flindt BoldreelDen 05. september 2013 blev datteren Marie Flindt Boldreel født på Kolding Sygehus og døbt i xx Kirken Vejle 00. måned 2013.

Søn af:
Peter Boldreel og hustru Janne Flindt Christensen – 30 år.

Faddere:
Ikke oplyst endnu.

Ved fødsel boede familien Jomfru Ingefreds Vej 42 Vejle. …

Sten Karl BoldreelDen 4. november 1956 blev sønnen Sten Karl Boldreel født i på F. I. J. Århus, og døbt i Århus Domkirke 9. december 1956.

Søn af:
Gartner Nicolas Jacinto Boldreel og hustru Elna Christense Gregersen – 31 år.

Faddere:
Forældrene. Fru Julia Nielsen, Tilst. Gårdejer Aage Vithen, Lading.

Ved fødsel boede familien Sønder Alle 17, Århus.

Århus Domkirke Århus DomkirkeSten Karl Boldreel er konfirmeret den 27. september 1970 i Gl. Åby Kirke Åbyhøj

Åby Kirke, Åbyhøj Åby KirkeDen 6. november 1982 bliver Sten Karl Boldreel gift med Pia Mikkelsen, i Åbyhøj Kirke.

Pia Mikkelsen født den 03. september 1959 på Fødselsstiftelsen i Århus, og døbt i Gl. Aaby Kirke, Åbyhøj 08. novmber 1959.

Datter af:
Maskinarbejder Ivan Mikkelsen og hustru Marry.

Faddere:
?.

Ved fødsel boede familien formentligt på Bakke Alle, 8230 Åbyhøj.

Pia Mikkelsen er konfirmeret den 07. oktober 1973 i Åhyhøj Kirke.Åbyhøj Kirke Åbyhøj KirkeKasper BoldreelKasper Boldreel født den 23. september 1987 på Fødselsstiftelsen i Århus, og døbt i Risskov Kirke 06. november 1982.

Faddere:
?.

Ved fødsel boede familien på Prins Knuds Vej 17B, 8240 Risskov.

Kasper Boldreel er konfirmeret den 06. maj 2001 i Risskov Kirke.

Risskov Kirke Risskov Kirke


Camilla BoldreelCamilla Boldreel født den 25. november 1991 på Fødselsstiftelsen i Århus, og døbt i Risskov Kirke 26. januar 1992.

Faddere:
?.

Ved fødsel boede familien på Prins Knuds Vej 17A, 8240 Risskov.

Camilla Boldreel er konfirmeret den 17. april 2005 i Risskov Kirke..Risskov Kirke Risskov Kirke


Niels Erik Boldreel
Marts, 2006

Opdateret den 08. november 2020

Niels Erik Boldreel

Niels Erik Boldreel